Al onze behandelingen zijn therapeutisch. Door kennis en kunde te combineren geven wij niet de stereotiep behandeling die u heeft gezien of gehoord over bijvoorbeeld Cupping/Hijama. Vanaf het moment dat u de praktijk binnenstapt totdat u vertrekt zijn wij hollistisch bezig.

We maken gebruik van meerdere methoden tijdens een behandeling. Denk hierbij aan voorbeelden zoals: Voetreflexologie, IASTM, triggerpoint Massage en meer.

Wij als mensen zijn uniek. Daarom wordt iedere behandeling zo ingezet dat het passend is voor jou als persoon. Hierdoor krijgt een ieder een andere behandeling. Dit noemen we maatwerk!
Alle behandelingen zijn pijn vrij.
Wij hebben zowel mannelijke als vrouwelijke therapeuten.
Maak een afspraak

1 - Cupping | Hijama | Hacamat

Tijdens deze behandeling gebruiken we verschillende methoden zoals reflextherapie, infrarood therapie, cupping therapie en meer. Een zeer veelzijdig en complete behandeling.

€ 69,-

60 minuten / ★ Meest gekozen ★Reserveren

2 - Buddy Cupping | Hijama | Hacamat

Het komt vaak voor dat je een behandeling samen met je vriend, familielid of wie dan ook wilt ondergaan. Hierdoor hebben we twee bedden waardoor je tegelijkertijd behandeld kan worden. Indien je hiervoor kiest krijg je 10% korting. Geef dit aan het maken van een afspraak.

€ 120,-

90 minuten / ( voor 2 personen )Reserveren

3 - Cupping | Hijama | Cupping + extra

Inhoud zelfde als behandeling 1 maar dan met een extra te behandelen lichaamsdeel (voeten / knie / armen / hoofd). Geef dit door bij het maken van een afspraak.

€ 79,-

60 minutenReserveren

4 - Full Body Behandeling

bij een Full Body Massage krijgt jouw gehele lichaam (voor of achterkant) een detox middels ontspanningsmassage, Graston, drill-massage, verschillende soorten Cupping en meer.

€ 99,-

90 minutenReserveren

5 - Bloedzuiger / Hirudotherapie

Bloedzuiger/Hirudotherapie is een behandeling die duizenden jaren oud is en nog steeds haar dienst bewijst. De bloedzuiger is een geniaal voortbrengsel van de natuur. Een bloedzuiger produceert complexe biologisch actieve stoffen zoals hirudine, chemotripsine, destabilase enzovoort. Medicinale bloedzuigers zijn uitstekende minibiologische farmaceutische fabriekjes.

€ 120,-

90 minuten incl. 4 bloedzuigersReserveren

6 - Oorkaars Therapie

Tijdens de behandeling worden aangestoken holle kaarsen in het oor gehouden. Dankzij het “schoorsteeneffect” ontstaat een lichte onderdruk in de gehoorgang waardoor het trommelvlies licht gemasseerd en de gehoorgang schoongemaakt. Dit brengt een intensief gevoel van aangename warmte teweeg en het geeft direct een druk– en pijnvermindering.

€ 35,-

30 minutenReserveren

7 - Voetreflex Therapie

Dit volgt binnenkort, houd onze Social Media kanalen in de gaten!

8 - Droog en Massage Cupping | Hijama

Vergelijkbaar met natte cupping maar zonder dat de incisies zijn gemaakt. Daarom verlaat er geen bloed het lichaam en wordt er alleen afgezogen

€49,-

30 minutenReserveren

9 - Spinale Manipulatie

Dit volgt binnenkort, houd onze Social Media kanalen in de gaten!

10 - Hijama | Cupping + Oorkaarstherapie

Soms wil je even een goeie detox. Deze twee behandelingen kunnen dan ook heel goed tegelijkertijd.

€99,-

90 minutenReserveren

11 - Bloedzuigertherapie + Cupping

Soms wil je even een goeie detox. Deze twee behandelingen kunnen dan ook heel goed tegelijkertijd.

€179,-

120 minutenReserveren

Wij kunnen 2 mensen tegelijkertijd behandelen omdat we 2 behandelbedden hebben.
Geef dat aan in de opmerkingen bij het maken van een afspraak.