Wij als mensen zijn uniek. Daarom wordt iedere behandeling zo ingezet dat het passend is voor jou als persoon. Hierdoor krijgt een ieder een andere behandeling. Dit noemen we maatwerk!
Alle behandelingen zijn pijn vrij.
Wij hebben zowel mannelijke als vrouwelijke therapeuten.
Maak een afspraak

1 - Wet (Bloed) Cupping | Hijama

Meer tijd en aandacht voor het zoeken naar bijzonderheden. Daarnaast wordt je goed gemasseerd en zal daarna het cup-proces plaatsvinden.

€ 55,-

60 minuten / ★ Meest gekozen ★Reserveren

2 - Buddy Cupping | Hijama

Het komt vaak voor dat je een behandeling samen met je vriend, familielid of wie dan ook wilt ondergaan. Hierdoor hebben we twee bedden waardoor je tegelijkertijd behandeld kan worden. Indien je hiervoor kiest krijg je 10% korting. Geef dit aan het maken van een afspraak.

€ 90,-

90 minutenReserveren

3 - Droog en Massage Cupping | Hijama

Vergelijkbaar met natte cupping maar zonder dat de incisies zijn gemaakt. Daarom verlaat er geen bloed het lichaam en wordt er alleen afgezogen

€40,-

30 minutenReserveren

4 - Wet Cupping + extra

Inhoud zelfde als wet bloed cupping maar dan met een extra te behandelen lichaamsdeel (voeten / knie / armen / hoofd). Geef dit door bij het maken van een afspraak.

€ 65,-

60 minutenReserveren

5 - Full Body Behandeling

Bij een Full Body Massage krijgt jouw gehele lichaam een detox middels ontspanningsmassage, Graston, drill-massage, verschillende soorten Cupping en meer.

€ 95,-

90 minutenReserveren

6 - Gezicht | Facial Cupping

Ontspanningsmassage middels verschillende cups. Bevordert vermindering van rimpels, wallen en meer. Pijnloos en laat geen vlekken achter

€ 45,-

30 minutenReserveren

7 - Full Body Detox Pakket

5 behandelingen van 1,5 uur (elke maand 1 behandeling). In al deze behandelingen wordt gemasseerd middels een massage gun en met de hand. Daarnaast wordt de Graston Techniek toegepast waarna er bij de late fase wordt gecupt. Zowel Dry als Wetcupping kan toegepast worden.

€ 295,-

1,5 uur per behandelingReserveren

Wij kunnen 2 mensen tegelijkertijd behandelen omdat we 2 behandelbedden hebben.
Geef dat aan in de opmerkingen bij het maken van een afspraak.

Plus* = Intake, bindweefsel massage, massage gun en bloedcupping. In alle behandelingen zit een intake etc.

De volgende behandelingen bieden wij ook aan

8 - Oorkaars Therapie

Tijdens de behandeling worden aangestoken holle kaarsen in het oor gehouden. Dankzij het “schoorsteeneffect” ontstaat een lichte onderdruk in de gehoorgang waardoor het trommelvlies licht gemasseerd en de gehoorgang schoongemaakt. Dit brengt een intensief gevoel van aangename warmte teweeg en het geeft direct een druk– en pijnvermindering.

€ 35,-

30 minutenReserveren

9 - Voetreflex Therapie

Voetreflex therapie is een effectieve therapeutische voetmassage. Hierbij wordt u via de voeten behandeld, waarbij de mens als geheel behandeld wordt. Als iemand ziek of uit balans is, dan raken zijn energiekanalen geblokkeerd. Met voetreflextherapie ruimen wij de blokkades op en wordt de energiestroom weer op gang gezet. U herstelt het natuurlijke evenwicht tussen lichaam en geest, zodat genezing kan plaatsvinden.

€ 45,-

30 minutenReserveren

10 - Spinale Manipulatie

Dit volgt binnenkort, houd onze Social Media kanalen in de gaten!

11 - Bloedzuiger | Hirudo Therapie

Dit volgt binnenkort, houd onze Social Media kanalen in de gaten!